Una mica de la nostra història...

La història del Cor comença quan un grup de cantaires acaben la seva etapa en la Coral Infantil Cors Alegres. Amb la voluntat de seguir cantant, l'any 2002 creen el llavors anomenat Cor Juvenil Divisi de Valls, cobrint així el buit existent en aquell moment pel que fa a les corals juvenils en l'escenari coral vallenc.

 

Des del 2002, doncs, i amb la direcció d'Imma Piñas des del primer moment, el Cor Juvenil va anar creixent, donant cabuda a molts joves de Valls i rodalies. Amb una filosofia caracteritzada per la voluntat d'oferir un espectacle integral, incloent en els seus concerts petites teatralitzacions, coreografies, poesia... sempre va buscar una connexió especial amb el públic.

 

L'any 2014, gràcies al creixement en nombre i edat dels cantaires, arriben els canvis. El cor passa a estar format per dos grups diferenciats: el cor Koré i el cor Èulia. L'associació d'aquests dos cors s'anomena SuiteCor. 

 

Mentre al cor Koré nous cantaires prenen el relleu del Cor Juvenil, el nou cor Èulia, format per les cantaires majors de 25 anys amb més experiència coral, comença un camí de nous reptes i oportunitats amb la directora Mireia Besora.

Amb el pas del temps, el Cor ha tingut la oportunitat de cantar, entre altres llocs, a:

- Festival Europa Cantat Utrecht 2009

- Hendaia (País Basc francès) 2010

- Saló de Cent Ajuntament de Barcelona, Decennals 2011

- Setmana Cantant Tarragona 2011

- Festival Europa Cantat Torino 2012

- Teatre Auditori de Salou 2013

- 2n festival Mateu Fletxa a Prades 2013

- Newbury (Anglaterra) 2016

- Sarajevo (Bòsnia) 2019