El Cor Divisi convoca una assemblea per començar el curs


El Cor Divisi enceta el nou curs convocant a tots els seus membres a l’assemblea anual ordinària que tindrà lloc el proper 3 d’octubre a les 16:30h en primera convocatòria i a les 17h en segona, a Casa Caritat.


El Cor començarà el curs amb un concert conjunt amb la coral infantil Cors Alegres en un acte organitzat per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental el dia 10 d’octubre. Al llarg d’aquest mes de setembre, els dos cors s’han anat trobant en diverses ocasions per assajar el repertori que les dues directores, Imma Piñas i Marta Linares, han escollit per la diada. D’aquesta manera, les cantates que sonaran en la celebració, seran temes de cursos anteriors de les dues corals. Amb aquesta idea de fusionar els dos grups corals, es pretén aconseguir un concert amb molts més cantaires, fer conèixer el cor juvenil als membres més grans dels Cors Alegres i, sobretot, aprendre molt els uns dels altres compartint experiències.


Els assajos del curs que s’inicia començaran oficialment la tercera setmana d’octubre i els dos cors esperen la incorporació de nous i noves cantaires per tal d’anar fent gran el grup i preparar nous projectes. Després dels canvis del curs passat, l’entitat compta amb dos cors, el juvenil, que agrupa nois i noies de 16 a 25 anys, dirigit per Imma Piñas; i el cor adult, format per cantaires de més de 25 anys, dirigit per Mireia Besora.


Enllaç a la publicació original


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square