El Cor Geriona actua amb el Cor Divisi, aquest dissabte, al Centre Cultural de Valls


Aquest dissabte, 2 de gener, a les 9 del vespre, la marca 'Oh Happy Day' desembarca al Centre Cultural de Valls amb el Cor Geriona. La formació posarà música a les celebracions del Nadal amb l'espectacle Detalls de Nadal. La coneguda formació gironina ha convidat el Cor Divisi de Valls perquè l'acompanyi en alguns dels temes que interpretaran.


El Cor Geriona serà el darrer espectacle de la programació estable dels Teatres de Valls per aquesta temporada al Centre Cultural. Aquestes veus van ser conegudes en esdevenir semifinalistes al programa de TV3 'Oh Happy Day' en la seva penúltima edició. L'espectacle, viatja des de la subtilesa i el caliu de la música 'a capella' fins a l'alegria de les peces pròpies de les dates nadalenques, sense oblidar l'elegància de l'acompanyament d'un piano o d'un violoncel.


El Cor Geriona va néixer l'any 2001 i actualment està format per disset noies d'entre disset i vint-i-set anys. La direcció és a càrrec d’Imma Pascual. Per a la seva actuació a Valls comptarà amb unes convidades d'excepció, el Cor Divisi. L'espectacle, de marcat accent nadalenc, està adreçat a un públic clarament familiar.


El Cor Divisi inicia la seva trajectòria l’any 2002, quan un grup d’ex-cantaires de la Coral infantil Cors Alegres, amb la direcció d’Imma Piñas, van decidir seguir cantant plegats i fundaren el Cor Juvenil Divisi, cobrint el buit existent en aquell moment pel que fa a l'activitat coral adreçada a joves en l’escenari coral vallenc.


L'any 2014, la contínua entrada de joves cantaires va fer que calgués trobar dos espais diferenciats, per als nous cantaires i per aquells amb un major bagatge coral. Tot fent honor al seu nom, el Cor Divisi, passà a estar format per dos grups diferenciats: un cor juvenil, a càrrec de l’anterior directora, i un d'adult sota la direcció de Mireia Besora.


Tant el nou Cor Juvenil Divisi com el Cor Divisi adult mantenen una filosofia caracteritzada per la voluntat d'oferir un espectacle integral, cercant la millor manera de fer arribar al públic la música i el significat de cada cançó, i incloent en els seus concerts petites teatralitzacions, coreografies, poesia... sempre buscant una connexió especial amb el públic.

Enllaç a la publicació original


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square