Vols passar un dia d'aprenentatge musical i diversió amb el Cor Divisi?

 

El proper dissabte dia 9 de juliol organitzem un taller a càrrec de Jaume Sala, on cantarem i coneixerem maneres d'acompanyar la veu amb el cos i estris de percussió. 

L'horari del taller serà:

Matí de 10:30h a 14h

Dinar de germanor de 14h a 16h

Tarda de 16h a 18h

Petita mostra del treball a les 18h

Enllaç al formulari d'inscripció

Jaume Sala

Jaume Sala és músic i professor de música a Secundària. Dirigeix el Cor Sant Esteve de Castellar del Vallès, el Kor Ítsia, el Cor VINE de Terrassa, el Cor de Noies de Matadepera i, fins ara, la secció aleví de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia.

Ha estat també professor en els cursos de Direcció Coral de la FCEC, dels quals ha estat coordinador, en els de la Federación Coral Aragonesa, en els Cursos de Musica Popular i Tradicional (FESTCAT) i de l’AEMCAT (Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya). Ha participat també en projectes educatius de diferents organismes, així com amb  l’IMEB de Barcelona i amb el Projecte Òpera a les Escoles de l’Ajuntament de Sabadell. Actualment és professor en els cursos de direcció coral del SCIC.

 

Ha estudiat l'enfocament terapèutic de la veu amb Thomas Clements, percussió amb Mauricio Molina i ha rebut classes de mestres del l’Índia (Ritwick Sanyal) i Bulgària (Galya Haralambieva) entre d’altres. Realitza tallers i conferències sobre els harmònics de la veu

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Vimeo Icon